Къща край морето

Миналото крие залог за изкупление...

Държава: Франция
Година: 2017
Времетраене: 107 минути
Къща край морето
За продукцията

Семейна драма

Режисьор: Робер Гедигян
В ролите: Ариан Аскарид, Жан-Пиер Дарусен, Жерар Мелан и др.

Братята Жозеф и Арман и тяхната сестра Анжел се събират в семейната вила, разположена в малък красив залив, близо до Марсилия. Поводът е състоянието на болния им баща, за когото тази фамилна среща може да се окаже последна.

Новините между тях са и стари, и нови. Жозеф вече е пенсионер, но представя млада годеница. Брат му Арман още стопанисва местния рибен ресторант, а сестра им Анжел не се е връщала тук от 20 години.

Къщата е прекрасна, но пази тъжен спомен. Детето на Анжел е станало жертва на нелеп инцидент, докато всички са били заети със строителството на същата тази къща. Няма виновен за трагедията, но оттогава Анжел не желае да стъпва тук. Минало е доста време, раната остава, макар че всички имат и други грижи, а и светът също е друг.

Оказва се, че в залива са пристигнали мигранти от воюващи страни. Жозеф и Арман намират три деца в гората, вероятно оцелели от бежанска лодка. Полицията ги търси, но братята ги прибират и отказват да ги предадат. Това решение ще бъде знак за членовете на фамилията как да изкупят миналото си в днешния ден и какво да правят с тяхната "Къща край морето"...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад