Кирил Петков в "Панорама": Ще бъдем над 130 депутати в следващия парламент

Предаване: Панорама, 17.02.2023

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

България нито е малка, нито е слаба, съдбата на страната зависи от всички нас. Дойде време разделно, всички трябва да се обединим. Оттук-нататък си подаваме ръце и променяме България. Това заяви в "Панорама" Кирил Петков от "Продължаваме Промяната".

Ще бъдем над 130 депутати в следващия парламент, заяви Кирил Петков.

По думите му САЩ са видяли, че 600 млн. лева са влезли в джоба на хазартните босове. За санкциите "Магнитски" Петков допълни, че те са показали нуждата от правосъдна реформа, тъй като сега правораздавателната система не работи в интерес на обществото.

Българското общество не може да чака повече спасител, 50 граждански организации декларираха, че застават зад нас, допълни Петков. Изрази благодарност, тъй като целите им са били припознати от гражданските организации.

Направихме много грешки, но не направихме нито една грешка от умисъл, каза Петков. Изтъкна, че са увеличили 3 пъти пенсиите, без да бъдат вдигани данъците, а в същото време в бюджета няма дефицит.

Допълни, че едни бюджетни излишъци накрая на годината този път не са отишли при 5-6 фирми, а са били дадени на пенсионерите.

Има потенциал, ако изчистим корупцията, тези средства да отиват при хората, каза още Кирил Петков.

За идеята за импийчмънт на президента Радев Кирил Петков заяви, че следят действията на президента и не са харесали изказванията му в Брюксел.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад