Когато сърцето зове

Да бъде учителка е половината от живота й от другата страна на картата...

Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: 45 минути
За продукцията

Телевизионен сериен филм

Режисьор: Майкъл Лънсън Джуниър
В ролите: Ерин Кракоу, Лори Лафлин, Даниъл Лисинг, Мартин Къминс, Паскал Хътън, Джак Уагнър, Шарлът ХигелМарк Хъмфри, Лорета Уолш, Eндрю Дънбар, Чела Хорсдал и др.

"Когато сърцето зове" е многосезонен телевизионен сериал /8 сезона до 2020/, започнал от едноименен филм през 2013. Заснет е в Британска Колумбия, Канада.

Елизабет Тачър е млада учителка от богата фамилия на източното крайбрежие, свикнала с висшето общество. Един ден решава да се премести в малкото миньорско градче на Коул Вали /Въглищната долина/.

Там освен да преподава, трябва и самата тя да се учи, за да свикне с условията на западната граница. Привидно изглежда лесно, но всеки ден носи разни предизвикателства в малкото затворено общество от местни обитатели - с открити отношения и скрити болки.

Скорошна експлозия в мината е донесла печал в много семейства... В училището децата са старателни, но всеки има своите особености.

Докато опознава този свят, ентусиазираната Елизабет създава нови познанства, някои приятелски, друг не чак толкова, но най-важен от всички за нея се оказва младият офицер Джак Торнтън...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад