Колекция "Кадифе"

Може ли Барселона да бъде "испанският Париж" с новата колекция на "Кадифе"

Държава: Испания
Година: 2017
Времетраене: 52 минути
Колекция "Кадифе"
За продукцията
Всички епизоди

20-сериен тeлевизионен филм
Модна драма

Режисьор Густаво Рон
В ролите: Марта Асас, Асиер Ечеандиа, Адриан Ластра, Диего Мартин и др.

"Колекция "Кадифе" е продължение на сериала "Кадифе", с нови и стари герои в сюжета- за идеи и мода, на стара и нова територия....

СЮЖЕТ


След пет години щастлив живот с Алберто и сина си в Ню Йорк, Ана се завръща в Испания, за да продължи своя проект "Кадифе".


С близките си приятели и колеги успяват да превърнат модна къща "Кадифе" в еталон за мода, елегантност и иновации. Предизвикателството е да наложат престижната марка далеч извън границите на Испания.

Но първо трябва да докажат, че са способни да повторят модела на Мадрид в друг град в Испания. Избират Барселона. Клара успява да вземе кредит.


Официалното откриване на новия филиал на "Кадифе" е след броени часове. Вълнението и напрежението са огромни. Уникалният дизайнер Раул не е на себе си. Самият Едуардо Годо ще посети модната къща и школата за обучение към нея.


Мечтите са големи, конкуренцията е на крак, проектът за "испанския Париж" изглежда твърде близо, за да мине бързо и лесно с едно дефиле ...Модата няма граници, но вкусовете трудно се превземат с един удар.

"Кадифе"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад