Кони и Ко

Нов приятел в капана на човешката алчност

Държава: Германия
Година: 2016
Времетраене: 100 минути
Кони и Ко
За продукцията

Детски игрален филм

Режисьор: Франциска Буш
В ролите: Ема Швайгер, Хайно Ферх, Ирис Бербен, Кен Дукен, Лиза Битер, Анеке Ким Зарнау, Бен Оле Кнобе, Оскар Кеймер и др.

Кони е главната героиня в германска поредица от филми с поучителен приключенски сюжет, чийто истории са реални и не са само за тинейджъри...

В сюжета на "Кони и Ко" настъпва промяна за Кони и нейния най-добър приятел Паул, който трябва да избере между нея и новите си съученици, които са много забавни, но дали са и толкова добри...Тестът за всички е съдбата на едно куче, което не може да избира своя собственик, но усеща злината отдалече, дори и да не може да се защити....

СЮЖЕТ

Седмокласниците Кони и Паул се местят в друго училище – с нов директор, съученици и среда. Директор Мьолер е подлец, който се вълнува само от собственото си финансово състояние. С тази цел си купува куче и след като го упоява, печели конкурс.

Но Кони не може да понесе такава жестокост и освобождава безпомощния заложник, който намира убежище в приюта за любимци на баба й Мариане.

Мьолер трескаво търси своя доходен четириног партньор, защото са уговорени снимки за реклама. Намира го, но Кони спасява „Фродо“ не един път от налудничави експерименти. Накрая директорът се озовава в психиатрична клиника, а приютът на Мариане намира спонсори и продължава да работи.

"Кони и Ко: Тайната на Ти-Рекс"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад