Кралете на дивото

Как гладът стимулира способностите за хранeне сред дивата природа, дори и в... Родопите

Държава: Великобритания, Нова Зеландия, САЩ, Австралия
Година: 2015
Времетраене: 30 минути
Кралете на дивото
За продукцията

Документална поредица

Водещи: Джош Джеймс и Мат Тебът

Сезонна поредица от 2015 година, героите в "Кралете на дивото" минават през особеностите на различни природни зони в света - Тропическата джунгла в Малайзия, балтийско градче във Финландия, (което се явява и тренировъчна база за спецчасти), Дъждовните гори в Южно Мексико, Блатата край река Кинабатанган в Борнео, Медният каньон в Северно Месико. В обиколката e и планината Родопи в България, чието географско положение екипът определя като Южна Европа.

Герои в поредицата са новозеландският ловeц Джош Джеймс и британският кулинарен майстор Мат Тебът, които пътуват из "трудни или опасни" природни райони в света, със задачата да не умрат от глад, като си приготвят нещо за хапване с подръчни средства и според онова, което предлагат условията и теренът. Всяко място дава възможност за оцеляване, а някъде се крие дори неподозирано изобилие...

Във филма Родопите са представени като "една от най-непроходимите и девствени гори в света", където пътешествениците намират ядливи гъби и прясна пъстърва, за да си приготвят храната, която е истински деликатес.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад