Кралят на Коледа

Приключениeто няма край, докато има сняг...

Държава: Норвегия
Година: 2012
Времетраене: 20 минути
Кралят на Коледа
За продукцията

24-сериен детски телевизионен филм

Режисьор: Тале Персен
В ролите: Ветъл Квенилд Веринг, Стела Стенман, Ема Ребека Сторвик, Оскар Рейстад Фосе и др.

СЮЖЕТ
Деветгодишният Кевин живее със своето ексцентрично семейство в малко градче, близо до Сребърната гора. Той всеки ден е нещастен, защото е тормозен в училище, но се страхува да признае на някого.


Животът му се обръща, когато разкрива вълшебното кралство в Долината на рицарите. Там обаче не празнуват Коледа от години, защото кралица Ирис и нейната дъщеря мистериозно са изчезнали заедно с вълшебната Сребърна ръкавица, която прави сняг. Оттогава кралят е потънал в отчаяние, избягал е в гората и не мисли да се връща. Ситуацията е добре дошла за неговия брат Снерк, който отдаван се стреми към трона, но без Сребърната ръкавица не може да го обяви.

Когато Кевин пристига и носи сняг от друга страна, жителите на кралството погрешно го възприемат за новия крал, защото: "Той може да прави сняг". Така Кевин се озовава в приключение между два свята - от една страна са кралските поданици, които могат да разкрият измамата.

От другата страна е домът му, където трябва да крие тайната от любопитната си сестра Мира, от най-добрата си приятелка Ейрил и от своя училищен враг Педер, който винаги е готов да направи живота му по-лош, отколкото е възможно.
Приключението на Кевин сякаш няма край, докато има сняг...

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад