Лесно момиче

Една красива лятна авантюра започва с много лукс, но за кратко

Държава: Франция
Година: 2019
Времетраене: 90 минути
Лесно момиче
За продукцията

Романтична социална драма

Режисьор: Ребека Злотовски

В ролите: Мина Фарид, Захия Дехар, Беноа Мажимел, Нино Лопес, Лубна Абидар, Феликс де Живри, и др.

Сюжет

16-годишната Наим живее в Кан. Майка ѝ е камериерка в голям хотел, стандартът им е скромен. Но Наим има мечти и това лято ще разбере какво точно иска от живота.

След края на учебната година пристига братовчедка ѝ София от Париж. Тя е 22-годишна млада жена със свободен стил и вкус към лукса и приключенията. "Улови момента" е нейното мото за добър живот.

Докато се забавляват неразделни из плажовете и клубовете на големия фестивален град, двете момичета се запознават с богатия колекционер Андре и неговия приятел Филипе, които ги канят на тяхната яхта. София с удоволствие се отпуска в непознатия за Наим свят - на охолство, висша мода, изискани ресторанти, разкошни вили, подаръци и свободен секс.

Всичко изглежда лесно и възможно, докато не приключва интересът на благодетелите на този живот. Богатите обичат да си угаждат, търсят разнообразието и бързо се отегчават. Скоро София и Наим се озовават там, където са били в началото на това лято и опитът им дава посоката, в която могат да продължат...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад