Нощ без теб

Втори шанс за връзка между бивши съпрузи

Държава: България
Година: 1990
Времетраене: 72 минути
Нощ без теб
За продукцията

Семейна драма

Сценарий: Димитър Начев
Режисьор: Любен Морчев
Оператор: Димитър Николов
Музика: Виктор Чучков
Художник: Богоя Сапунджиев

В ролите: Мирослав Косев, Ренета Дралчева, Васил Стойчев, Микаел Дончев, Банко Банков, Досьо Досев, Илия Добрев, Евелина Пешева, Михаела Стойкова, Пламен Сираков, Евелина Борисова, Иван Андреев, Цветана Лазарова, Георги Кишкилов, Иван Григоров, Аглая Морчева и др.

СЮЖЕТ

Шофирайки в една зимна нощ, телевизионната водеща Елена Михайлова катастрофира тежко. Научил за нещастието, бившият й съпруг Стефан Стефанов тръгва на автостоп от Търново, където е в командировка.

По време на пътуването той си спомня за някогашната им любов, за брака и раздялата. Амбициозната Елена никога не е можела да разбере защо Стефан, добър редактор във вестник, не иска да прави кариера.

Когато срещнала главния редактор Михайлов, тя станала негова любовница, а после и съпруга. Стефан останал със сина им. През всичките години след раздялата им, той продължавал да се интересува от Елена. Сега ги събира инцидентът.

Стефан пристига в болницата, Елена е в кома. Там е и вторият й съпруг Михайлов, който споделя, че двамата са се разделили точно преди катастрофата.

Тази новина променя връзките и намеренията. Стефанов бързо се разделя с дългогодишната си приятелка и чака решението на жената, която винаги е обичал.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад