Ол инклузив

Каквото и да се случи на това екзотично място, ще бъде „ол инклузив“

Държава: Франция, Белгия
Година: 2019
Времетраене: 90 минути
Ол инклузив
За продукцията

Екзотична комедия

Режисьор: Фабиан Онтениент
В ролите: Франк Дюбоск, Франсоа-Ксавие Демезон, Жозиан Баласко, Тиери Лермит и др.

"Ол инклузив" е динамична комедия с френски хумор и крайбрежна атмосфера. Филмът е пети общ проект за актьора Франк Дюбоск като съсценарист в екип с режисьора Фабиен Онтениент (след „Къмпинг“,“ Диско“, „Къмпинг 2“, „Къмпинг 3“).

ФАБУЛА

С облачни изненади и слънчев хумор, сюжетът разкрива принудителното съжителство между двама свободни мъже във ваканция на екзотично място. Единият е изоставен младоженец, другият е страстен ерген. Намират се сред колорита в Отвъдморските територии на Франция, където ги очаква енергиен коктейл от преживявания и срещи с други нрави и гости.

ФИЛМЪТ


Изоставен на летището от своята годеница, Брюно Морен отлита сам за плануваната почивка на Карибите и… неприятните изненади продължават.

Когато пристига в луксозния ваканционен клуб в Гваделупа, Брюно е настанен в един апартамент с Жан-Пол Сис, много опитен и вечен ерген. Двамата летовници са напълно противоположни във вкусовете и обноските си. Имат една седмица, за да свикнат един с друг или да се спасяват кой както може.

Програмата на клуба включва всички местни екстри - кокосови палми, карибски ритми, карти таро, масажи, екзотична кухня, анимация на плажа, танци и ексцентрично облекло.

Компанията няма да ги остави без ярки спомени - шефът на "Принцес клуб"“ - Едуардо Лоран, уморената, но волна вдовица Лулу, както и Манон и Соня, които ще празнуват не сватба, а развода на приятелката си Каролин.

Каквото и да се случи на това горещо място, все ще бъде "ол инклузив".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад