Пламен Николов в "Панорама": Страната не е имала премиер като мен досега

Предаване: Панорама, 30.07.2021

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Преди 2 седмици при разговор със Слави Трифонов е станало ясно, че  номинирането му за премиер е добър вариант за политическа партия "Има такъв народ", съобщи в "Панорама" Пламен Николов. Припомни, че с Трифонов се познават от повече от 3 години, от времето на кастинга за политици.

Пламен Николов е човек, който е с хуманитарно образование и бизнес опит.

"Това, което мога да кажа за себе си е, че имам 15 години корпоративен опит, от които съм работил в много и различни браншове у нас и в мултинационален аспект, всичко е ставало при мен по правилата. При всички положения аз съм човек с биография, зад мен стоят много успешни проекти - мултинационални, мултиконтинентални", представи се номинираният за премиер кандидат на "Има такъв народ".

Предстоят консултации с останалите политически сили, както предвижда конституцията, преди гласуването на кабинета Николов предполага, че ще бъдат представени членовете на кабинета, за да имат време политиците да ги разгледат. Отказа да съобщи имена на кандидати за министри.

След поредицата консултации през изминалата седмица са установили, че на експертно ниво са намерили доста допърни точки.

"Почти по нищо в нашата програма нямаме кардинални спорове и с "Изправи се.БГ! Ние идваме", и с "Демократична България", и с БСП",  заяви Пламен Николов.

 И подчерта, че искат да приложат своите политики и това е най-важното за тях.

 

 

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад