Последният печели - 26.03.2021

Последният печели - 26.03.2021
За предаването
Всички броеве

"Последният печели" е забавно-познавателно, семейно куиз шоу, в което участват четирима играчи. Състои се от три кръга с различни сфери на познанието, в които въпросите са с различна точкова стойност. След края на всеки кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.

„Последният печели“ е формат, непознат досега на българските зрители. Ако мислите, че със знания ще победите всеки съперник, можете да се запишете за участие тук.

Кратка визитка на водещия Орлин Горанов

Той е непоправим оптимист, който се опитва да мине през живота с усмивка и любов.

Той е изпял някои от най-обичаните български песни, а дуетните изпълнения с Кристина Димитрова го превръщат в любим певец на няколко поколения.

Той е тенор от световна величина.

Той е Орлин Горанов.

През 2018 г. описа живота си в книга – „Да започнем отначало“, в която разкрива на какво се дължи неизчерпаемата му енергия да започва всеки ден живота си отначало.

„Ако човек се опитва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота такъв, какъвто иска да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си!“, казва водещият.

Гледайте всеки ден от понеделник до петък, точно в 19:00 ч. по БНТ1.

Тук можете да се запознаете с Общите условия за участие.