Потопени

Скрита е не подводницата, а технологията за манипулиране на съзнанието

Държава: САЩ
Година: 2005
Времетраене: 93 минути
Потопени
За продукцията

Екшън

Режисьор: Антъни Хикокс
В ролите: Стивън Сегал, Вини Джоунс, Кристин Адамс, Уилям Хоуп, Ник Бримбъл, Алисън Кинг, Гари Даниълс, Ники Сотиров и др.

И на 40 000 метра дълбочина най- опасното създание си остава човекът.

Група терористи превземат ядрена подводница с опасен експеримент. Агент Крис Коди владее всички бойни умения и средства, за да ги спре, ако разбере каква точно е мишената...

Крис Коди е най-добрият кадър на Американската армия, попаднал в затвора заради превишаване на правата си.

Неочаквано е условно освободен по разпореждане на Президента на САЩ. Възложена му е важна задача от Правителството - да проследи терористична организация и да открие убиеца на американския посланик в страна от Третия свят.

Старият екип - с подводница, оръжие и военна анализаторка - се отправя към Уругвай. В хода на мисията им обаче Коди разбира, че тяхната мишена не е чужд терорист, а оперативен кадър на Американското разузнаване.

Крис Коди е най-независимият агент и не природата е неговият проблем, а ученият - доктор Лейдър, разработил технология за контрол на съзнанието, така че дори приятелите се превръщат в безмилостни убийци. Коди е вкаран в план с уловка....

!!!Декор за Уругвай е България - филмът е сниман в София на площад "Народно събрание", а "Народният театър "Иван Вазов" е този на Монтевидео, както се вижда в кадрите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад