Привидности

Всеки попада на същия образ и в другата си връзка. Съсловието не се различава в лъжите и капаните.

Държава: Франция, Белгия
Година: 2020
Времетраене: 106 минути
Привидности
За продукцията

Семеен трилър

Режисьор: Марк Фитуси
В ролите: Карин Виар, Бенжамен Биоле, Летисия Дош, Лукас Енгландер и др.

ФИЛМЪТ

"Привидности" се определя като психологичен трилър със семейни тайни, в стила на Клод Шаброл, където всеки от героите е много близък и познат, докато не бъде разкрит. В лъжите и бягствата обаче образите си приличат по мании и "норми" за непочтеност, формално ги разделя съсловието. Режисьорът Марк Фитуси вече е изследвал семейните отношения, но много по- безопасно за героите в "Парижки лудории".

СЮЖЕТ

Ева Монлибер е омъжена за прочут диригент. Семейството живее във Виена с осиновеното си момченце. Ева е директорка на Френската библиотека и всячески се стреми към снобска среда, богата на лустро. Пол Монлибер се отегчава и от нея, и от средата.

Случайно Евелин или Ева, както предпочита да я наричат във Виена, открива, че съпругът й Пол си има любовница – Тина Брюнер, учителка на сина им във Френското училище. В опит да си върне съпруга, г-жа Монлибер атакува пощата на съперницата, за да я злепостави, като препраща неин интимен имейл до всички адреси. Междувременно уязвената и отмъстителна Ева среща в един бар младия Йонас, който странно се "привързва" към нея. Изневерите на съпрузите Монлибер се усложняват и попадат в изнудване с тайни. Оказва се, че учителката Тина Брюнер бяга от миналото си с друго име. Йонас Крауз пък е психопат, с досие и гривна на крака. И двамата са готови да съсипят съпрузите, ако ги отхвърлят, въпреки че и без тях животът им е привиден и съсипан. Оттук нататък никой не знае докъде ще стигнат бягствата на семейство Монлибер, кои са "жертвите" и какво ли може да ги спре...

"Парижки лудории"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад