Ранчото "Хартленд" 4

Щастието е мечта и пътят е стръмен, но не и невъзможeн, с най-красивите герои в Хартленд - Конете!

Държава: Канада
Година: 2007
Времетраене: 45 минути
Ранчото "Хартленд" 4
За продукцията

Телевизионен сериен филм

По едноименната книга на Лорън Брук
Режисьор: Дийн Бенет

В ролите: Амбър Маршал, Мишел Морган, Шон Джонсън, Греъм Уордъл, Крис Потър и др.

"Хартленд" е най-гледаният и най-продължителният драматичен сериал в телевизионния ефир на Канада - с 15 сезона, 234 епизода (2007- 2021) и 20 милиарда минути гледаемост през 2021, което го класира сред водещите четири заглавия в международния ефир, освен че е Любимият филм на поколения канадци и милиони зрители в света.

Сагата е създадена по едноименната книга на Лорън Брук.

СЮЖЕТ

Фамилия Бартлет-Флеминг са собственици на ранчо в Албърта, в подножието на Скалистите планини, наречено "Хартленд".

Главната героиня в семейството е Ейми Флеминг, дъщеря на Марион, която е била известна лечителка на коне, способна да ги разбира. След смъртта й в инцидент Ейми се оказва готова да заеме мястото на майка си и да стигне по-далече - да разбере, че конете също могат да лекуват хората.

Фамилията се сплотява, когато от Ню Йорк във фермата се връща по-голямата сестра на Ейми - Луис Флеминг Морисън или просто Лу. Заедно с баща си Тим и дядо си Джак Бартлет, те трябва да извървят пътя на мечтите си през лични и чужди битки, но винаги в помощ на хората и природата. Тази отдаденост тук се предава от поколение на поколение. Отношенията между собственици, съседи, приятели и съперници създават атмосферата в Хартленд - трудни, а понякога и смешни.

Големите герои в "Хартленд" са Конете!

Красиви и мълчиливи, тези своенравни създания могат да разкрият повече на осмелилите се да ги приближат...

В сериала са снимани над 30 коня - със свои или със сюжетни имена. В роли като истински артисти, волните герои в прерията предизвикват искрено възхищение - Спартан, Феникс, Купър, Рисувания, Бъди, Пегас, Сладка стъпка, Аполо, Шампиона, Червения, Късокракия, Буря, Слик и Бети, Харли, Крамeр, Декстър, Пал, Чаплин, Призрачния, Поги, Зевс, Контролите, Мавърик, Венера, Мини, Шанс, Бутс, Ринго...

Действието във филма се развива в Албърта - една от трите прерийни провиниции в Западна Канада, кръстена на eдна от дъщерите на кралица Виктория, местност с богати находища на нефт и природен газ.

Сериалът "Хартленд" е продуциран от "Динамо Филмс" и "7/24 Филмс", с подкрепата на Телевизионната мрежа СВС, Канадския филмов фонд, Правителството на Албърта и финансиране от Кредитната банка на Онтарио с преференции за филмопроизводство.

Златна Романова

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад