Рико, Оскар и разбитото сърце

Лотария с печалба по поръчка...

Държава: Германия
Година: 2015
Времетраене: 94 минути
Рико, Оскар и разбитото сърце
За продукцията

Детски игрален филм

По детски роман на Андреас Щайнхьофел


Режисьор Волфганг Гроос
В ролите: Антон Петцолд, Юри Винклер, Каролине Херфрут, Хенри Хюбхен, Мориц Блайбтрой, Катарина Талбах, Роналд Церфелд и др.

"Рико, Оскар и разбитото сърце" е екранизация по роман от поредица на Андреас Щайнхьофел, която разказва за приключенията на две момчета с различен талант. Рико е смел и борбен, но живее в свой фантастичен свят. Оскар е с остър ум, но се страхува от живота. Двамата се допълват и всеки опит го доказва.

СЮЖЕТ

Рико и Оскар са приятели и вече известни детективи в своя град, след като веднъж са успели да преметнат и заловят похитители на деца. От този момент животът им се променя и интересът им към всичко става все по-подозрителен, което често се оказва спасяващо не само за тях, а и за другите. Следващият слчай ще бъде изпитание не само за уменията...

Докато Оскар живее в дома на Рико, защото баща му отсъства, момчетата се впускат в забавна обиколка на града и стигат до лотария на късмета с особен резултат, в която са замесени един странен жребий, една чанта от змийска кожа и майката на...Оскар. Момчетата наистина попадат в голяма каша с измами, връзки и чувства.

Филмът е номиниран от „Младежкото филмово жури“ в Германия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад