Съдбовна нощ

Търси се "звездата" на театъра през "Една нощ в Париж"

Държава: Франция
Година: 2016
Времетраене: 100 минути
Съдбовна нощ
За продукцията

Комедия

Режисьор: Едуар Баер
В ролите: Едуар Баер, Сабрина Узани, Одри Тоту, Жан-Мишел Лами, Мишел Галабрю и др.

"Отворено през нощта" или "Една нощ в Париж" е написан, режисиран и изигран в главната роля от Едуар Баер, който явно много разчита на себе си, за да представи един проблем през богатата на нощен живот френска столица. Сценарият изглежда доста скалъпен, а комедийният ефект - измъчен, и съвсем не е резултат от мъките на героя в историята. Жанрът видимо е гротеска, която обаче предлага дълга обиколка из сенките и светлините на Париж, докато един театрален директор търси пари за невъзможен спектакъл.

*Филмът е с последна, но малка роля на Мишел Галабрю, познат от прочутата комедийна поредица с Луи дьо Фюнес за "Полицаят от Сен Тропе" и последвалите приключения.

Сюжетът

Театър "Звезда" е пред фалит, няма заплати за целия състав от доста време и вече няма кой да играе, дори от скука. Затова директорът Луи /Луиджи/, заедно с една стажантка, обикаля Париж,

за да намери шимпанзе за главната роля в спектакъл на японски режисьор, който обаче не доживява представлението, а Луиджи е раздал чекове без покритие на доброволците в екипа, защото собственичката на театъра вече му е отказала помощ. Спектакълът се играе с "приказен" финал.

*zr

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад