Шампанско!

Последно ергенско парти с искрящ вкус!

Държава: Франция
Година: 2022
Времетраене: 100 минути
Шампанско!
За продукцията

Комедия

Режисьор: Никола Вание

В ролите: Елза Зилберщайн, Стефан де Гроод, Силви Тестю, Ерик Елмонино, Франсоа-Ксавие Демезон, Стефи Стелма и др.

СЮЖЕТ

Пролет сред френските лозя в Шампан. Домакинът Патрик очаква гости във вилата. Жан, Роман, Гийом, Жоана се познават от 30 години. Семействата, децата и грижите не са ги разделили и този уикенд групата от 50-годишни приятели се събира за "прощалното" парти на последния ерген сред тях.

За изненада пристига и бъдещата му избранница, която обаче никой от компанията не одобрява, въпреки че всички имат разни недостатъци и грехове, който сега ще подправят менюто. Важното е да не губят вкус, защото се оформя дяволски празник с райско гурме...

ФИЛМЪТ

Известен като почитател на природата, режисьорът Никола Вание e избрал да снима този филм във вила "Трите камбани" ( от връзка в историята с Реймската катедрала), стопанисвана от избата "Льоклер Бриан" - престижен винопроизводител на Шардоне във Вийе Алеран - между Реймс и Еперне, откъдето идва прочутото шампанско. Местното население също участва в снимките, включително и кметът Бернар Уилер, който споделя своята четвърт секунда известност по Регионалната Френска телевизия - Франс 3 Шампан-Арден. Френското шампанско има стара слава, видима е взаимната реклама на кино и вино, а също и на кредитно застраховане за бизнес и електронни цигари. Новост е искреността на актрисата Елза Зилберщайн, която приветства сюжета за приятелство с вкус на шампанско и обръща особено внимание на жените в тази отлежала комедия.

Златна Романова

Champagne Leclerc Briant

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад