Срещи в парка

Страстите са различни, образите са повече от един и илюзията не е случайна в едно съвпадение...

За продукцията

Драма, САЩ, 2004, 110
Режисьор: Пол Макгигън
В ролите: Джош Хартнет, Роуз Бърн, Даян Крюгер, Джесика Паре, Власта Врана и др.

Страстите са различни, образите са повече от един и илюзията не е случайна в едно съвпадение...

Рекламен фотограф случайно вижда своята изгубена голяма любов в едно заведение и я следва със страст, дори и да не знае коя е тя всъщност....

С работно заглавие в Канада - "Апартаментът" и с руско и американско - "Обсебен", "Срещи в парка" навлиза в двойнствен образ, създаден от някого погрешно или нарочно...Режисьорът Пол Макгигън и актьорът Джош Хартнет отново създават схема със загадка както в "Късметът на Слевин"

Матю е фотограф в рекламна агенция в Чикаго. Предстои му сватба с Ребека – сестра на шефа на агенцията. В навечерието на служебна командировка в Китай, той, Ребека, шефът му и китайският партньор обядват в ресторант. Там Матю съзира своята голяма любов Лиза, с която се е разделил при нелепо стечение на обстоятелствата.

Матю все още я обича и се опитва отчаяно да я намери, с помощта на стария си приятел Люк, появил се неочаквано пред ресторанта.

Матю не заминава за Китай, а преживява страстта, в търсене на Лиза, като се натъква на една странна жена, която носи нейното име… - тя е актриса и може би знае къде да намери любовта си.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад