Трите красавици

Три жени, една Амазонка!

Държава: Венецуела
Година: 2014
Времетраене: 97 минути
Трите красавици
За продукцията

Хорър-комедия

Режисьор: Карлос Каридад-Монтеро
В ролите: Диана Пенялвер, Хосет Видал, Фабиола Араче, Фабиан Морено и др.

Една мечтана титла за красота - с много жертви и кошмари, срещу факта, че само "Изкуствените цветя не увяхват".

"Трите красавици" е любопитна история за амбиции и мечти, свързани със стара история за красотата и славата, не само във Венецуела.

Конкурсите за красота обаче там се превърнали в ревностна традиция и цел на не една млада жена. За щастие, имало достатъчно продуценти, готови да подкрепят нечий блян. В хрониката от 1955 бедно момиче било лансирано от Директора на конкурса "Мис Венецуела" и... печели, става "Мис Свят", заминава за Париж, после и за САЩ, като модел и актриса.

Тази модерна версия на "Пепеляшка" завинаги останала в митовете на бедната южномериканска страна, където продължават да се подготвят и създават красавици. Оттогава до днес Венецуела е събрала забележителен брой титли на всички големи Конкурси за красота - 7 титли от "Мис Вселена", 6 от "Мис Свят", 2 за "Мис Земя"...Но "успехът" бил доста изстрадан и този филм разказва за този "кулутурен феномен" и за цената...

Перла е майка на три деца - Каролина, Естефания и Салвадор.

Тя е обсебена от желанието да направи една от дъщерите си Кралица на красотата, за да сбъдне собствената си неосъществена мечта. Методите й - да насърчава съперничеството между момичетата, ги лишават от детство и пораждат скандали и неврози. Междувременно синът й Салвадор страда, защото майка му е маниакално фокусирана само върху "двете принцеси".

Нейните амбиции за слава и красота се превръщат в траен кошмар за всички и продължават дори след фаталния финал на Конкурса "Мис Венецуела".

Когато едната й дъщеря бяга от дома, а другата вече е инвалид, Перла ще гони титлата за красота, преобразявайки в жена...сина си.

*zr

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад