Внедрени 3

Възможно ли е доверие между стари неприятели срещу чужд враг на тяхна територия

Държава: Белтия, Холандия
Година: 2022
Времетраене: 50 минути
Внедрени 3
За продукцията
Всички епизоди

8-сериен телевизионен филм
Криминална драма

Режисьор: Йоел Ванхоебрук
В ролите: Том Уес, Франк Ламерс, Йерун Вандервен, Назмие Орал, Рут Бекарт, Мурат Севен, Елиз Шап и др.

ФАБУЛА

Уволнен полицай и осъден наркодилър ще бъдат "внедрени" в турската империя за търговия с екстази на територията на Бенелюкс.

СЮЖЕТ


Боб Леманс е освободен от Бeлгийската федералната полиция, но не и осъден. Засега е в немилост и се опитва да свърже двата края. Няма много възможности за бившо ченге и когато старият шеф Патрик предлага работа, Боб приема. Задачата е да се намери "молеца" от службите в голям турски наркокартел в Северозападна Европа.

Патрик решава да пусне и наркодилъра Фери Бауман от затвора - със същата цел. Така двамата врагове - Боб и Фери - ще работят заедно, за да проникнат в наркомрежата на Серкан Бюлют, най-големия търговец на екстази, не само в Белгия... Фери ще симулира, че има нужда да си стъпи на краката и иска да стане техен доставчик. Боб ще играе ролята на бизнесмен, който търси партньорство.

Турският бос Серкан Бюлют е в инвалиден стол и принципно се крие у дома. "Бизнесът" се движи от съпругата му Лейла и неговия доверен слуга Тимур.

Лейла е суетна, хитра и подозрителна жена. Боб и Фери първо трябва да спечелят нейното доверие, докато тя постоянно ги държи под око. Екипът на "внедрените" не е стабилен. Ясно е, че Боб и Фери не се харесват, нямат си доверие, но са тренирани и имат качества - те са от два различни свята, но със същите правила. Събира ги нуждата от действия и мотивът, че врагът е чужд и общ.

ФИЛМЪТ

Третият сезон на "Внедрени" е различен от предишните. Познатите полицай и наркодилър стават партньори в сянка и се опитват да си вярват, без да забравят кои са.


Срещу тях е жена в мъжка роля, която има и други грижи, освен да върти престъпния бизнес на съпруга си. Самият съпруг ръководи наркокартел повече с маниера на шеф на компания, отколкото на гангстер, и тези обноски помагат в заблудата.
Територията е Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) - с картина от турската диаспора в тази част на Европа.


Освен сделките и операциите са проследени и характерите на героите. През цялото време виси въпросът дали след всяка стъпка няма да се обърнат един срещу друг - и в мафията, и в полицията. Освен това залогът се оказва много по-голям, защото
нелегалната търговия на турския картел освен наркотици включва и оръжие ...

"Внедрени" е продукция на фламандската компания De Mensen.
Филмът се разпространява от VRT 1 (VRT Еèn) - холандският телевизионен канал в Бeлгия. (В Белгия няма национална телевизия заради разделението по територии на холандско, френско и германско езично общество.
Снимките са в Айндховен.
Световното разпространение на "Внедрени 3" започва от Netflix на 21 ноември 2021.

Златна Романова

Внедрени 1 и 2

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад