Жесток и невинен

Кой ког ще заложи и изложи в игра на покер....

Държава: България
Година: 1990
Времетраене: 78 минути
Жесток и невинен
За продукцията

Драма

Сценарий: Боян Папазов
Режисьор Искра Йосифова
Музика: Божидар Петков

В ролите: Лиляна Върбанова, Богдан Глишев, Иван Савов, Кръстю Лафазанов, Хачо Бояджиев, Атанас Киряков, Алекснадър Дойнову Кунка Баева, Валя Банкова, Петър Кръстев и др.

Участват още: Стефка Кацарска, Мария Николова, Ганчо Ганев, Цветан Даскалов, Миланка Пенева, Валентин Вутов, Анжелина Василева, Манол Глишев, Христо Попов, Милена Миндова, Атанас Шиваров, Зефир Димитров, Павел Милчев, Петър Добчев и др.

ФАБУЛА


Радка е съпруга на изпечен мафиот, който от дълги години търгува незаконно със злато. Благодарение на парите му Радка живее в разкош и охолство и е обект на постоянна завист. Единственото нещо, което й липсва е човещина и приятелско рамо. Докато е в затвора, съпругът й я залага на покер. Отвратена, Радка решава да му отмъсти на всяка цена...

СЮЖЕТ


Краят на 80-те години нан ХХ век. Комарджията Понко излежава лека присъда в гъбарника към затворническо общежитие, която не му пречи да хвърля заровете с останалите обитатели.

Губейки по време на игра, той залага жена си Рада, с условие тя да прекара една нощ с "колегата" му по прякор Пачангата. Въпреки огромните суми, които Понко му предлага, за да се откаже от залога, за Пачангата е въпрос на чест да преспи с жената на най-големия авторитет в комарджийските среди, което ще му помогне да влезе в елита. Опитвайки да "минимизира" щетите, Понко решава да му пробута своята балдъза Мариела, като ѝ обещава много пари.

Междувременно Рада върти любов с приятеля на Понко - Краси. Само че той ѝ доверява, че всъщност с Понко имат уговорка да я "забавлява“, докато излезе на свобода, за да не ходи по чужди мъже. Един ден Рада отива на свиждане при Понко и се натъква на сестра си, която в същия момент пристига за срещата с Пачангата. Измамата е разкрита и в крайна сметка Понко е принуден да изпълни уговорката в първоначалния вариант...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад