Живея за твоята смърт

Грабеж и убийство, защитени от свързания човек на закона, но: "Те го превърнаха в звяр и неговият реванш ще бъде зверски".

Държава: Италия
Година: 1968
Времетраене: 86 минути
Живея за твоята смърт
За продукцията

Уестърн

Режисьор: Камило Бацони
В ролите: Стив Рийвс, Уейд Престън, Гуидо Лолобриджида, Силвана Вентурели дебют и др.

Филмът е последен и единствен уестърн с участието на актьора Стив Рийвс, с дебютна роля на Силвана Вентурели.

В Аризона фамилия Стърджис са собственици на ранчо. Отглеждат и търгуват с коне. Веднъж, на път за пазара, конете им са откраднати от маскирани бандити. Братята Майк и Рой Стърджис и техният ратай Боб се впускат в преследване на крадците, които, оказва се, имат по-големи апетити, причаквайки следващия влак със злато от близките мини.

В завързалата се схватка ратаят е убит, а двамата Стърджис са простреляни. Ранените им тела остават на мястото на обира, където на другия ден са намерени от местния шериф, неговия заместник и агентите на Южния Пасифик.

Роб и Майк Стърджис са арестувани за чуждия грабеж, невинно осъдени и изпратени в страшния затвор Юма.

Там охраната проявява особено жестоко внимание точно към тях - подложени са на мъчения и извращения, но каубоите търпят и изпълняват правилата, докато един ден се замислят, че целта явно е да не излязат живи от тук. Затова трябва да намерят друг изход.

Рой не издържа. Майк се присъединява към група затворници с план за бягство. Да се измъкнат от ужасния Юма се оказва трудна задача. Още по-трудно ще бъде за Майк да намери крадците и най-вече да докаже своята невинност пред... Техния човек на закона. Но..."Те го превърнаха в звяр, затова и неговият реванш ще бъде зверски".

*ZR

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад