Живот на колела

Ежедневието на голям строителен обект се върти с неволи и интриги около добрите и... скритите намерения

Държава: България
Година: 1990
Времетраене: 55 минути
Живот на колела
За продукцията

5-сериен телевизионен филм
Социална драма

Сценарий: Христо Калчев, Георги Даскалов
Режисьор: Димитър Аврамов
Оператор: Венко Каблешков
Музика: Вили Казасян

В ролите: Иван Иванов, Ивайло Герасков, Жана Караиванова, Михаил Михайлов, Калин Арсов, Катерина Евро, Кирил Варийски, Антон Радичев, Любен Чаталов, Васил Банов, Румен Иванов, Росица Русева, Константин Трендафилов и др.

СЮЖЕТ

80-те години на ХХ век. Край малък провинциален град усилено се стори. На обекта шофьорите на бетоновози работят при лоши битови условия. Затова бригадирът Бръмбаров се опитва да ги подобри, като събори мизерните бани и столовата, за да се изградят нови.

Това намерение обаче му създава проблеми с началниците. Принудени да работят извънредно, част от шофьорите също се обябяват против заплащането на акорд и новостите на Бръмбаров. Обвиняват го в "своеволие". Недоволството им е добре дошло за Виктор, женен за бившата съпруга на бригадира, който не крие амбициите си да заеме неговото място...

Дните минават с връзките и проблемите на всички в бригадата. Кита е влюбен в барманката Сия, която пък харесва Сашо Сладкия. Зараждат се чувства между сирака Ботко и инженер Генова. Предстои сватба на секретарката Люси с д-р Христов.

Бракът на местния журналист Иван Троев се разпада, жена му го напуска и иска развод.

Инвалид след катастрофа, Мишо търси утеха в бара на Сия. Всеки има грижи, а последвалите действия и разкрития променят живота на всички....

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад