Живот нависоко

Високо, много високо се затваря място за селектиран "живот" или за още престъпления...

Държава: Германия, Франция, САЩ, Великобритания, Полша,
Година: 2018
Времетраене: 108 минути
Живот нависоко
За продукцията

Фантастична драма

Режисьор: Клер Дени
В ролите: Робърт Патинсън, Жюлиет Бинош, Мия Гот, Андре Бенджамин и др.

В "Живот на високо" се провежда опит за пренасяне на човешки материал в Космоса. Идеята е секретна и съмнителна - дали се отнася за "височина" в Разума или за още скрити Престъпления, някъде много Високо.

Кошмарът лесно се разпространява и може да се пренесе дори някъде в Галактиката - с "научна цел", също толкова безсмислено, както и на Земята...

След "Вреда" /1992, реж. Луи Мал/ френската актриса Жюлиет Бинош все повече търси голотата на екрана, дори и на ракета в Космоса, в този фантастичен сюжет. От тенденцията в ролите й, видимо й липсва покана за задоволително ексхибиционистично разголване - във филм на Роман Полански например, ако съпругата му Еманюел Сение откаже да се снима.

ФИЛМЪТ

В замяна на присъдите си, група криминално проявени индивиди приемат да участват в провеждането на "научна мисия" в Космоса.

Всъщност са изпратени като материал за репродуктивен генетичен експеримент. На бордa на кораба е родено дете, неговият баща се опитва да спаси живота им. Напрежението в екипажа нараства след космическа буря. На Земята вече не получават съобщенията им и никой в този "опит" не знае какъв "живот" ще се роди толкова "нависоко"...

...

_____________________

Резултатът е доказан от 20 века "новозаветна" човешка история, но с изумителни чудеса и находки от цивилизации на хилядолетия преди броенето с "Новата ера", от Христа....За съжаление, вече разграбени и разрушени от "добродетелни" човешки войни.

Никой висш Разум не очаква Човекът да бъде друг, дори посят "иновативно" някъде в Космоса. Експериментът е излишен освен за опасно "богатите" на Земята, която въпреки всичко е на милиарди години и досега не е била "спасявана" от Човека. От неговите действия зависи само как и в какви условия ще преживее своя нищожен миг, в измеренията на една жива планета. Мащабите са несравними и неизмерими, дори за Айнщайн и Стивън Хокинг. Също и за "Пророците" на научната фантастика, които са само приносители на същата космическа загадка. В абсолютна стойност на всички вероятности, най-голямата заплаха за Човека, където и да се намира във Вселената, е самият човек.

Златна Романова

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад