Животът е сладък

Самоубийството не става със скок за двама...

Държава: САЩ
Година: 2016
Времетраене: 90 минути
Животът е сладък
За продукцията

Романтична трагикомедия

Режисьор: Роб Спера
В ролите: Карой Хайку, Абигел Сьоке, Маги Наги, Ема Берковичи, Барнабаш Хоркай, Каталин Симко и др.

ФАБУЛА

Двама недоволни странници се срещат на място, което може да ги отърве от този живот само с един скок. За по-сигурно, пътуват към най-високия мост, но до там има много километри за размисъл и преживявания....

СЮЖЕТ

Кени Панталио продава сладолед и води жалко съществуване в Чикаго. Всеки ден облича специална униформа и с колело обикаля улиците. Безнадеждната рутина го е смачкала толкова, че не вижда друг изход, освен да скочи от моста. Докато разсъждава на ръба, вниманието му е отвлечено от безцеремонна непозната жена. Тя е Лолита и е в същото самоубийствено настроение, както и той, и това го обърква.


Кени се опитва да си тръгне, Лолита го следва и предлага да заминат за Сан Франциско, където могат да скочат от високия Голдън Гейт бридж.
Дотам двамата самоубийци изминават хиляди километри - с кола и с автобус. Срещат други странници, попадат в скандали и препятствия. Оказва се, че Лолита освен ужасен характер има и пистолет. Кени се опитва да понесе всичко до "спасителния" скок.

До този очакван момент Кени и Лолита си споделят толкова неща, че, когато стигат, не е ясно дали наистина искат да скочат от моста или... могат да "поплуват" още малко в живота.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад