Присъдата за тефтерчето – разговор с Кирил Добрев

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Присъдата на Филип Златанов е присъда за управлението на ГЕРБ, каза в „Още от деня” депутатът от „Коалиция за България“ Кирил Добрев, като призна, че и той самият не е очаквал такава присъда.

Това е присъда на онзи стил и начин на мислене, който беше наложен в България и който беше опроверган и осъден, коментира той. Силно се надявам всички онези временни анкетни комисии, които са създадени, да приключат с този резултат, защото това, което е било налагано, не бива повече да се повтаря, добави той.

Мислите ли, че имаме съмнение по тези инцициали - "И.Ф.", "Б.Б.", "Ц.Ц.". Ако Златанов е извършил престъпление по служба, за което беше осъден, то срещу всяко едно такова престъпление има лице, заяви Добрев.

Защо Искра Фидосова напусна политиката, ако тя не се е разпознала в инициалите "И.Ф.", попита червеният депутат, като допълни: „И Марио Шиваров, и Емил Димитров категорично потвърдиха, че политическият натиск върху тях е оказван от Цветан Цветанов и Искра Фидосова.”

Искам да видя политици, които да носят своята отговорност за всички свои действия, призова Кирил Добрев.

Той заяви, че с Георги Първанов са приятели и не подкрепя действията му. Но понякога съм доволен от това, което се случи, защото 20 години ние казваме, че имало алтернатива в лявото пространство и че БСП има алтернатива. Искам да видя има ли алтернатива БСП в ляво или няма. Ако има, ние сме длъжни да се съобразяваме с тази алтернатива, каза Кирил Добрев.

Първанов играе ва банк, смята Добрев. Той или показва, че в ляво има алтернатива и че БСП не е монополист на лявото пространство, или казва край на своята политическа кариера. Това е едно достойно поведения, заяви Кирил Добрев, като подчерта, че БСП и АБВ нямат никакви политически различия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад