Красимир Узунов: За мен има сценарий в Македония

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Късно снощи гражданската влада на Македония призова да не се подписва договора за приятелство с окупаторите. Вътре е обяснено в милиционерски курс какво ще получи България и какво ще загуби Македония. Македония няма да има право на т. нар. "македонско малцинство" в България, няма да има право на собствена история, няма да има право на собствен език и на собствена самоличност. България ще поучи за своето малцинство в Македония театри, училища, културни центрове. Тази информация днес ще бъде тиражирано навсякъде.

Красимир Узунов: Цялата тази истерия е дълбоко режисирана за мен и аз съм скептик за готовността на Заев да понесе цялата тази отговорност и да вземе решение.

В Македония се отприщи една нова вълна на негативизъм. Публикациите срещу договора за добросъседство вече отдавна са минали 1 800 активно срещу България. Вчера имаше над 300 публикации, включително такава срещу Григор Димитров.

Красимир Узунов: Режисьорите трябва да ги търсим в Скопие, след това извън Скопие. Като почнем със Скопие - Георги Иванов, Груевски...

Той обясни, че сценарият е притеснение максимално на Заев, недопускане да се разкъса обръча, защото е обяснено, че всички балкански държави са душмани на Македония; вълците, които искат да я удушат. Узунов прогнозира, че на 15 октомври на местните избори в Македония ще настъпи време разделно. Затова боят е за всяка кота.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад