Разговор с Красимир Каракачанов и Валери Симеонов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Идеята е да се консолидират всички или поне голямата част от онези политически формации, които изповядват патриотичната кауза и националната идея, каза Красимир Каракачанов за общия Патриотичен фронт, който предстои да бъде създаден с оглавяваната от Валери Симеонов партия НФСБ и други формации. Това са около 13-14 % от българските избиратели. Крайно време е да покажем, че няма леви, няма десни, има национални интереси, заяви той.

ВМРО никога няма да избере онази конфигурация, в която участва ДПС, категоричен беше Каракачанов. Аз съм показал и доказал, че никога не избирам ДПС. Защото това е една партия, създадена в нарушение на Конституцията, една партия, която със своето поведение в редица региони на страната създава напрежение, каза лидерът на ВМРО.

Валери Симеонов, лидер на НФСБ, заяви, че е рано да се говори за коалиция. Нашата теза и позиция е такава – ние ще подкрепяме всички решения, полезни за България, независимо от къде идват, каза той.

Демографската криза, доходите, здравеопазването и още пет-шест въпроса са важни за новосформираната формация между двете политически сили, обясни Каракачанов.

В програмите на ВМРО и НФСБ сме заложили мерки, които са насочени към повишаване на благоденствието и решаване на демографския проблем, заяви от своя страна Симеонов. Ние поставяме България над всичко останало и под това знаме се обединяваме, пренебрегвайки своите лични амбиции и тясно политически егоизъм.

Красимир Каракачанов смята, че Патриотичният фронт има реалният шанс да стане незаобиколим политически фактор.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад