Разговор с Бриго Аспарухов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Който подцени ролята на Русия в бъдеще, ще сбърка. Който не се съобразява на световната политическа сцена с Русия, също прави грешка, заяви в студиото на „Още от деня“ ген. Бриго Аспарухов. Според него Русия винаги ще играе роля на световната сцена. „Умните европейски и световни политици считат, че Русия не може да не бъде играч на политическата сцена в света“, каза той.

Посланието, което дадоха избирателите, е, че най-после трябва политиците с разум да седнат на една маса и да започнат да говорят като истински българи, отговорни пред държавата си и да формират едно управление, което обхваща по-широки слоеве на населението, заяви той, като добави: „Радвам се, че политиците разбраха това послание и от вчера се води цивилизован и европейски диалог“.

Ген. Аспарухов предположи, че ДПС ще подкрепи кабинет, създаден от ГЕРБ. Според него кабинетът не трябва да е експертен, за да има политическа отговорност от страна на партията, съставила правителство. Смята също, че и АБВ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ. По отношение на БСП той каза, че левицата търпи загуби навсякъде в Европа.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад