Кубрат Пулев се завърна в България

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Кубрат Пулев се завърна в България, след като загуби с нокаут в петия рунд боя срещу световния шампион в тежка категория Владимир Кличко. Независимо от загубата българинът беше посрещнат като шампион на летище "София", след като не малко екзалтирани фенове го чакаха, скандирайки името му. Кобрата раздаде автографи и си направи снимки с привържениците му.

"Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен и на хората, които дойдоха от всички краища на света в Хамбург, за да ме подкрепят. Българите доказахме, че сме не само единни, но и топъл народ. Имах чувството, че си играя в България", каза Пулев и продължи.

"Продължавам да се развивам и да се уча, защото животът е едно училище. Боксът също. Не вярвам, Кличко да ми даде реванш. Не е лесно да се бориш сам срещу такава империя и мафия. Здрав съм. Да, имам аркади, нормално е, това е бокс, а не художествена гимнастика. Главата ми няма как да бъде вдигната по-нагоре. Тепърва ще правим анализи на мача, но не мисля, че подходих емоционално, може да се каже опит или шанс. Добре го изиграх боя, но го има в бокса. Вдигам се на крака докато мога. Аз съм Кубрат Пулев и играя, докато мога. Тактиката ми беше да го пресирам и постоянно да съм до него. Много трудно се абстрахирах от атаките на Кличко преди боя. Аз и сега нямам уважение към него. Той не заслужава уважение", каза Кобрата.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад