Разговор с Волен Сидеров

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Лидерът на Атака Волен Сидеров определи като недопустимо изказването на френския посланик, който преди дни заяви, че в "съдебната ни система има гнили ябълки". „Посланиците у нас обикновено са лобисти на големи фирми“, заяви той в студиото на „Още от деня“.

Сидеров обясни, че иска оставка на външния министър Даниел Митов заради недопустими изказвания и намеси.

„Как може да каже, че агресията на Русия в Украйна е нарушение. В Украйна няма агресия от страна на Русия, има агресия от страна на украинските власти, които застрелваха цивилни хора“, коментира той.

Волен Сидеров заяви, че има реална опасност от истинска война. "Обикновено САЩ воюват на територията на друга държава с чужди ръце. Където и да е, тя ще бъде в близост до България“, каза той.

"България вече е подготвена“, каза Сидеров и посочи, че това се е случило след срещата на НАТО в Уелс по време на служебния кабинет и с приетата отбранителна „Стратегия 2020“. „Те смекчиха текста, но същността си остава. В нея за наши врагове са обявени Русия, Китай, Иран“, заяви Сидеров.

Оттам нататък България тотално губи и остатъка от суверенитета си и се подчинява на НАТО във всяко едно положение, уточни Сидеров.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад