Разговор с Николай Бареков в „Още от деня“

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

„Реформаторският блок излъга собствените си избиратели, че ще прави реформи“, каза в студиото на „Още от деня“ евродепутатът Николай Бареков.

„Реформаторският блок можеше да постъпи, както „България без цензура“ и депутатите от „Български демократичен център“ – срещнаха се с работодателските организации и обявиха, че няма да подкрепят тези промени“, обясни той по повод промените в пенсионната система.

„Сега ще се откраднат няколко милиарда от пенсионните фондове на народа, които са в лични партиди, ще се набият в кацата без дъно НОИ и след това по модела “Кой” тези пари ще се изхарчат от ГЕРБ и останалите желаещи в глупави проекти да се режат лентички“, каза Бареков.

По думите му няколко поредни правителства – на Иван Костов, Сакскобургготски, Станишев, направиха така, че България да загуби всичките си карти на международната енергийна сцена.

Той прогнозира, че 2015 г. ще бъде много тежка. „Това е най-тежката година от началото на прехода. Няма инвестиции, Русия е в тежка криза, Китай задмина Съединените щати, Германия носи Европа на гърба си“, коментира евродепутатът.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад