Цветанов: Целият ресурс на държавата се използва, за да се убие опозицията

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Убеден съм, че във времето ще доказваме потенциала на партия ГЕРБ, това заяви Цветан Цветанов, зам.-председател на партията, в студиото на "Още от деня". Цветанов коментира напускането на ГЕРБ на двамата общински съветници в Балчик така: "затова пък снощи приехме над 200 членове в Русе", и обобщи, че според него тази тема не е актуална. По думите му "парламентарната група е доста консолидирана, а структурите на ГЕРБ са в добра кондиция". Цветанов акцентира и върху факта, че от създаването си, партията за първи път е в опозиция и това е моментът, в който хората, които милеят за нейната кауза, ще останат в структурите й, а онези, които по други причини са се присъединили към редиците й, съвсем нормално ще отпаднат.

Цветанов беше категоричен, че в нито един от смс-ите, които се разменят в ПП на ГЕРБ няма такъв, който да призовава депутатите да гласуват по определен начин.

Според Цветанов няма причина да се говори за напрежение в ГЕРБ. Той подчерта, че всяка партия има свой политически живот, а това, което се случва в момента е, че управляващите подхранват обществото със скандали и интепретации на събития и действия, които реално не са се случили. Цветанов беше категоричен, че между него и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов няма никакво напрежение.

Зам.-председателят на ГЕРБ призна, че няма абсолютно никакви съмнения, че е подслушван. Той заяви, че "познавайки манталитета на всички, които управляват правоохранителната система на страната", знае какво могат и знае как го правят, и припомни разработката "Галерия". Цветанов допълни, че сега повече се злоупотребява и се използва целия ресурс на държавата, за да бъде убита българската опозиция.

Цялото предаване можете да видите ТУК.