В рубриката "Първа страница" – коментар на журналистката Блага Георгиева

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тъй като Волен Сидеров е човекът, с чийто глас се крепи едва ли не правителството, и най-общо казано той е загубил не малка част от електоралната си подкрепа, може би такъв подобен ход, в който той се явява жертва на властта, би могъл да му даде още симпатизанти, коментира в рубриката „Първа страница” на „Още от деня” журналистът Блага Георгиева.

Тя припомни за случай от 2002-ра година, когато тогава депутатът от НДСВ Камен Влахов е имал два подобни случая. В единия случай е влязъл в директен сблъсък с полицай, опитващ се да охранява място, където Гражданска защита се опитва да обезопаси наклонено дърво, в резултат на което полицаят е пострадал. Вторият случай е бил, когато общински полицаи са вдигнали неправилно паркираната кола на Влахов.

Очевидно някои народни представители смятат, че това, че имат служебна депутатска карта, им дава право да се разпореждат и да карат всеки служител в униформа да прави каквото за тях е удобно, каза тя.

Според нея в казуса с Волен Сидеров главният прокурор е постъпил изключително адекватно и бързо. Оттук нататък предстои да видим какво ще се случи в пленарната зала, тъй като там ще бъде взето крайното решение за имунитета на Волен Сидеров, обясни Георгиева.

Акценти
Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад