След осми епизод на "Ръкописът"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Полина Велева и Владимир Пенев гостуваха в "Денят започва с култура" след излъчения вчера епизод на "Ръкописът". Полина отпадна от борбата за правото на публикация на първи роман. Тя сподели, че не съжалява, че е участвала, за нея е било ползотворно, запознала се е с невероятни хора, с които се събират и извън студиото, смята да продължи да черпи информация от това, което е било посято, и да има накрая добив.

"Не мисля, че ако един човек е възприел писането като хоби, за негово занимание дори, за нещо, което той обича да прави, би се отказал от негативна критика или от това, че той отпада някъде, това дори би трябвало да амбицира", сподели Полина Велева. Към отправената забележка, че е твърде многословна, тя коментира, че това е нейният стил на писане.

В епизода, в който взе участие, Владимир Пенев каза, че той не пише, а интерпретира написаното. Той припомни думите на учителя си проф. Николай Люцканов, че "който владее мярката, владее изкуството". Призна, че вълнението и удоволствието е било голямо и изненадващо и не е очаквал, че ще му е толкова интересно да се срещне с хора, за които е важно, то е потребност да изразяват това, което чувстват в думи върху белия лист хартия. Сподели и какво е усещал, когато е трябвало да прочете монолозите, написани от участниците в "Ръкописът".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад