Забрана за тежки автомобили по магистралите и главните пътища

Забрана за тежки автомобили по магистралите и главните пътища
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

От днес влиза в сила забрана, която въвежда нови ограничения за движението на тежкотоварни автомобили по магистралите и главните пътища в страната. По темата ще разогваряме по телефона с Алекснадър Стамболийски, заместник-председател на Съюза на българските транспортни работници.

В общината с най-висока безработица в Благоевградска област - Белица разкриват нови работни места.Какви други проекти за благоустрояване се реализират в малката община ще ни разкаже кметът Радослав Ревански.

По Норвежка програма, в град Дупница ще бъде изградено ново осветление. От кметството ще кандидатстват и с проект за развитие на туризма. Подробностите ще научим от зам.-кметът Красимир Георгиев.

Какво трябва да знаят туристите,които са решили да предприемат високопланински преходи и помага ли мобилното приложение за откриване на загубилите се хорав планината- разговор в студиото с Павел Тодоров, спасител към БЧК.

Неврокопската митрополия организира и тази година летни лагери за деца в манастира „Свети Великомъченик Георги ” край Хаджидимово. Какви са заниманията за децата и как те се приобщават към църковния живот ще научим от Архимандрит Епифаний, протосингел на Неврокопската митрополия и Светослав Костарев, възпитател.

Вижте репортажи по актуални и културни теми от страната:

- Зрители на БНТ 2 се оплакаха от състоянието на курорта Кранево, където в разгара на сезона продължава изграждането на спа и спортен комплекс.

- Катер на 25 години се грижи за сигурността по българо-румънската водна граница.

- Едно работно място в минната индустрия води до откриването на още четири в други сектори и туризма. Това показва анализ на водещи икономисти.

- Над 10 хиляди души посетиха второто издание на Фестивала на котленския килим.

- Жителите на село Стоб, община Кочериново се готвят за храмовия празник на черквата „Свети Прокопий”.

- Поредната премиера предлага осмото издание на „Опера в Летния театър“ във Варна. Любителите на оперното изкуство имат възможност тази вечер да се насладят на произведението на Джузепе Верди - „Атила“.

- В предстоящото издание на предаването на БНТ 2 „Време за губене” екипът ще ви запознае с Ваймаранера - една от малко известните ловни породи.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад