Актуален киноафиш

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Българският филм "Привличане" от днес е на екран. В него отново участва Яна Маринова, каза Мартин Ангелов и допълни, че отново обстановката е позната - училища, университети, професия, избори на поведение.

По думите на Благой Иванов "Привличане" със сигурност не е от големите крачки напред за българското кино. Яна Маринова обаче е чудесна в ролята си. За пореден път с този филм се поставя висока летва, а именно да комуникираме проблема между поколенията. "Трябва да призная, че лентата има тук-таме някакви неща, които работят, и доста, които не работят, за съжаление."

"3 билборда извън града" е следващото ново заглавие в киноафиша. Мартин Ангелов каза, че това е един чудесен филм. Благодарение на режисьора Мартин Макдона и чудесният състав, избран от него, имаме една драма, разказана по нестандартен начин. Според него това е филмът, който заслужава да бъде награден с Оскари и за двете поддържащи роли, и за главната женска роля.

"Принцесата на покера" залага на три много популярни лица - Кевин Костнър, Идрис Елба и Джесика Частейн. Звездата на филма обаче е Арън Соркин, който е един от най-смислените кинодраматурзи в последните години в Холивуд, посочи Благой Иванов. "Това е режисьорски дебют на Соркин, но не бих казал, че е нещо специално. Това, което е хубаво във филма е, че историята, макар да е сравнително семпла, е много адекватно разказана."


Вижте.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад