България днес – 14 януари 2014 г.

България днес – 14 януари 2014 г.
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

На 14 януари в "България днес":

Как изглеждат събитията във Варна от началото на 2014-та през погледа на журналистите, социолозите и гражданите? Разговор в студиото със социолога Александър Стойчев, преподавател в Медицинския универститет във Варна.

Необичайно топлото време провокира ръст на респираторните заболявания и грипа. Как изглежда картината във Варна, как да се предпазваме, кога да вземем спешни мерки? Помага ли «бабината» медицина и в кои случаи? Гост в студиото д-р Божанка Георгиева, директор на РИОКОЗ-Варна.

Повече за социалната акция на КНСБ и неправителствени организации «Дари телефон — помогни на дете» в пряко включване с председателя на КНСБ — Варна, Илия Илиев.

В края на предаването ще говорим с авторите на книгата “Българчето”- Красимир Бачков и Анна Койчева, за ползата от четенето на добра литература.

И още- ще има ли инвеститор за приюта за стари болни магарета край Гоце Делчев. Ще ви срещнем и с три момичета от София и техния проект «Релакс», подчинен на идеята да се прави изкуство от отпадъчни материали.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад