България днес – 6 февруари 2014 - излъчване от Пловдив

България днес – 6 февруари 2014 - излъчване от Пловдив
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Гледайте в предаването:

Община Пловдив ще се върне във Фонда за развитие на летището, какви са мотивите за това решение от зам.-кмета Стефан Стоянов. От него ще разберете и кои са събитията включени в Културния календар на общината за тази година, както и какво планира местната власт, за да развива Пловдив като атрактивна туристическа дестинация.

Къде е мястото на Панагюрското златно съкровище? Разговор с директора на Регионалния археологически музей в Пловдив Костадин Кисьов.

Ще останат ли необезопасени язовирите, след като държавата дължи милиони на фирмите за охраната им и какви са конкретните ангажименти на охранителните фирми. По темата разговаряме с един от собствениците на охранителна фирма Тодор Бозев, очакваме и включване по темата от отговорните институции.

Днес се навършват две години от трагедията в село Бисер. На 6 февруари 2012 г. се скъса стената на язовир „Иваново", а вълната заля цялото село. Водата потопи първите етажи на къщите, много от тях се срутиха, а 11 души загинаха. Каква е ситуацията 2 години след това - включване по телефона на кореспондента на БНТ Диана Иванова.

Промените в новия наказателен кодекс, който предвижда затвор за цигара марихуана коментираме с Веселина Божилова - председател на сдружение"Майки срещу дрогата".

В началото на седмицата стана ясно, че директорът на Кукления театър в Пловдив Виктор Бойчев поема поста административен директор на Народния театър „Иван Вазов“. Разговор по темата и за постиженията на театъра с Виктор Бойчев и временно изпълняващия длъжността директор на Кукления театър Румен Караманов.

Среща водещия на Добрто утро с БНТ 2 и журналист от радио „Пловдив“ Мишо Гръблев със съвети, описани в книгата му - "Как да стана радиоводещ".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад