Бързо, лесно, вкусно – 25 април, 2013

За предаването
Всички броеве

В предаването откриваме нови рецепти, разкриваме тайните на класически специалитети, създаваме вълнуващи и непознати комбинации с добре познати съставки, експериментираме с екзотични подправки и вкусове от далечни страни и кулинарни култури. За перфектния баланс в тази пълна със съставки задача се грижат двама креативни и винаги усмихнати кулинари - водещите Росен Митков и Адриана Гюзелева.

Тя е израснала в Италия и обича да добавя щипка средиземноморски вкус към всяко ястие. В своите рецепти Ади ще ви разкрие тайните на любими италиански класики и ще ви покаже как малките детайли могат да превърнат всяка семпла рецепта в запомнящ се специалитет.

От другата страна на плота застава Росен, който познава отлично българската традиция и нейните апетитни шедьоври. От него ще научите как да приготвите автентични родни гозби и как да превърнете любими рецепти във впечатляващи ястия с модерен почерк.

От м. април в предаването се завръща като водещ и Ути Бъчваров, който влиза три или повече пъти за да готви заедно с Росен. Двойката Ади-Росен също се запазва.

Продуцент на предаването „Бързо, лесно, вкусно“ е „ФХ Камера“.


Гледайте "Бързо, лесно, вкусно" всеки делничен ден от 16:00 по БНТ 1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад