Данъчни инспектори в действие

Данъчни инспектори в действие
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Темите в предаването:

Съвместни проверки и засилена охрана по българо-сръбската граница заради мигрантския поток. За незаконното преминаване и опитите да се пресече каналджийството.

Какви са екстрите в новите автобуси в София – на живо – как ще работят камерите за видеонаблюдение в столичния автотранспорт.

За посланията, профилът на кандидат-президента и обединението на патриотичните партии – гост Явор Нотев.

Има ли напрежение в левицата преди изборите и още – ще спре ли Турция изпълнението на споразумението с Европейския съюз за бежанците, ако не получи безвизов режим– говори евродепутатът Илияна Йотова.

Как се създава шампион по тенис. Историята на Зоя Чавдарова – за спорта, мотивацията и силата на духа. Треньорът на Националния отбор по тенис до 16 години Пресиян Коев за успехите на младите отбори на

Европейските отборни летни купи.

Данъчни инспектори в действие – за отчитането на обороти и издаването на касови бележки – какво показва проверката по Черноморието – говорителят на НАП Росен Бъчваров.

Най-желаният ерген в държавата - между оценките в училище и шестицата в живота.

Един призрачен град в преславска стара планина лека полека разкрива тайните си. Какъв е бил животът в Мисионис, защо не се е предал на Али Паша, което води до неговата гибел - археологията разказва в рубриката ни "Пътуване в миналото"

Денят започва в 6:30!