Детективката

Без страх и комплекси, с достойнство и морал, срещу престъпността и предимствата на мъжете се бори ченге в пола или просто една жена на истината и справедливостта. Телевизионен сериен филм. Криминална драма. Италия, 2010г., 50 мин. Режисьор...

Детективката
За продукцията

Без страх и комплекси, с достойнство и морал, срещу престъпността и предимствата на мъжете се бори ченге в пола или просто една жена на истината и справедливостта.

Телевизионен сериен филм.

Криминална драма.

Италия, 2010г., 50 мин.

Режисьор Фабрицио Коста

В ролите: Лукреция Ланте дела Ровере, Каспар Капарони, Елен Нардини, Стефано Машарели, Ама Амирати, Флавио Монтрукио и др.

1 епизод

Купон за дипломиране

Лиза и Микеле заедно с трите си деца – Джакомо, Чеко и Лудовика, се преместват в нов дом в Рим. Лудовика има приятелка – Джида, малко по-възрастна от нея. Един следобед Джида се появява в дома на Милани, обляна в кръв. Уплашена, Лудовика вика баща си и заедно я откарват в болница. Оказва се, че Джида е направила аборт. Лиза разследва убийство на студентка, случило се по време на купон, когато се заема с нов, сложен случай – убийство на модния дизайнер Антонио Паренте. За да й помага в разследването, към Лиза е прикрепен нов инспектор – Джанкарло Спина. Още в началото между двамата се появява напрежение и разногласия относно разследването.