"Децата на България са супер"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Телевизионното риалити „Децата на България са супер”, в което ще се избере новият български представител в Детска Евровизия 2016, стартира в ефира на БНТ1 в четвъртък (2 юни). Пред погледа на хиляди зрители ще застанат 14 индивидуални изпълнители и една вокална формация в оспорвана битка за място в престижния песенен конкурс. В първия кръг от надпреварата те ще се представят с песни само на български език.

Домакини на тазгодишната селекция са Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов, които ще бъдат най-близо до новите надежди на България през всички етапи на състезанието. Те гостуваха в студиото на „Денят започва с култура“, за да разкажат за предстоящите събития.

„Децата на България са супер“ е един нов реалити формат, познатото и утвърдено вече лого на предавания с отговорност към детския талант прераства в реалити, което има за цел да избере българския представител за Евровизия“, каза Драганов.

„Утре е първате вечер, в която ще представим 15-те участника. Това са все деца, които са представяли България и себе си в много конкурси в България и по света“, каза Драгнева.

Можете да гледате “Децата на България са супер“ на 2 юни от 21:00 часа по БНТ 1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад