Дни на норвежката морска кухня в България

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес в "Здравето отблизо" разговаряхме с гостите Н. Пр. Гюру Катарина Викьор, посланик на Кралство Норвегия в България, и шеф-готвач Даниел Руше Мадсън.

Тънкостите по приготвяне на норвежка сьомга - демонстрация със световноизвестния шеф-готвач Даниел Руше Мадсън.

Кои са страстите на норвежците? Норвежкият модел за здравословен живот. Норвежката тайна за дълголетие: морска храна, спорт на открито, работа до късна възраст и позитивно мислене са норвежката тайна за дълголетие.

Днес ще се включим на живо в поредицата кулинарни инициативи, организирани от Посолството на Кралство Норвегия и Държавната агенция за морски храни.

Шеф-готвач Даниел Руше Мадсън, един от най-стилните, привлекателни и талантливи шеф-готвачи, започва кариерата си на 15 години като мияч на чинии, а по-късно и като персонал в различни кухни. Когато навършва 19 години заминава за Бардолино, Италия. Докато живее и работи в малко хотелче, той научава за страстта и вкуса към храната и как да комбинира различните съставки. Шеф Мадсън е готвил за президенти, политически личности, кралски особи и звезди като Лиз Хърли, Клиф Ричард, Крис Риа и Джеръми Айрънс.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад