Коментатори: Футболистите ни с влошена физическа форма поради дългата изолация

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Желю Станков определи играта снощи на отборите на ЦСКА и Локомотив-Пловдив като "предпазлив футбол". Точно този стил на игра, към който и двата отбора имат афинитет, е предопределил изхода на мача да се реши с дузпи.

Според Георги Филипов по време на мача се е чувствало напрежение, заради липсата на голове, може би. Едновременно с това в такъв тип мачове има предпазливост заради опасението да не допуснеш гол, да не загубиш. Това коментаторът определя като причина за нулевия резултат.

Относно публиката, възможностите тя да бъде с ограничена численост и недоволството от това на феновете, Филипов смята, че тя е еднаква навсякъде по света. Фактът обаче, че в държави като Германия и Англия, където приходите от зрителите са много по-значителни и "за самия клуб, и като част от бюджетите на клубовете", заради коронавируса играят без публика, това означава, че е възможен и този компромис.

Коментаторите отбелязаха, че продължителната принудителна изолация заради заразата се е отразила зле на физическата форма на футболистите.

Какво още казаха Желю Станков и Георги Филипов за българския футбол вижте във видеото.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад