Фестивал "Антистатик" 2019 и първо издание на "Списание за танц"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Необходимостта за самостоятелно издание за танцовото изкуство и за танцовата култура доведе до създаването на това списание, посочи Ангелина Георгиева. Тя припомни, че такива медии са съществували и през 20-те, и през 90-те години на миналия век, но за кратко. "Танцовият живот в страната и в Европа става все по-активен, има все повече събития, все повече артисти, които имат нужда от собствена медия", отбеляза тя.

Стефан А. Щерев допълни, че това издание надгражда и самия фестивал "Антистатик".

Моето списание е доста по-тъничко, но искам да честитя на колегите за това издание и за смелостта да се включат в един много специален тренд, каза Арнд Веземан и посочи тенденцията, че хората започват да четат отново. За да привлечеш читатели, трябва да имаш нюх за нещата, които биха заинтересували хората, които не са тясно заинтересовани от театъра. И затова е много добре, че новото списание започва с темата за красотата.

В 12-то издание на фестивала "Антистатик" са включени 19 събития, сред тях 7 представления от Бразилия, Франция, Германия, Израел, Хърватия, Словения. Сред събитията са и семинари и лекции, Арнд Веземан е първият лектор на фестивала.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад