Форум Ключ - идеи в полза на обществото

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Утре в събота (18 октомври) в залата на Модерен театър се открива Форум Ключ. Гости в студиото бяха организаторът Александър Куманов и участникът Даниел Миленов.

Куманов разказа, че форумът съществува от 2012 година и това ще е неговото осмо издание. Той е едно мотивационно събитие, което се движи само от енергията и ентусиазма на екипа и до момента никога не е имало много сериозен бюджет, каза организаторът. Той обясни, че въпреки липсата на реклама, те винаги са имали поне 350 човека в залите си. Те искат да споделят онова, което прави промяна в обществото, през личния опит на хората, които са поканили да говорят. Форматът включва девет 15-минутни представяния на хора от различни сфери в обществото.

Даниел Миленов е организирал велотур в подкрепа на "SOS Детски селища". Той обясни, че с достигането до различните точки на балканите можеш да подканиш много хора като ги запознаеш с модела на "SOS Детски селища" и да се докоснат до същността им. По време на велотура идеята се популяризира и се събират средства и партньори.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад