Гравирането на плодове и зеленчуци - древно азиатско изкуство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес говорим за карвинг - карвинг – древното азиатско изкуство за гравиране на плодове и зеленчуци. Освен вкусни и полезни, плодовете и зеленчуците могат да се превърнат и в произведение на изкуството. В такива ги превръща карвингът на плодове и зеленчуци. От Веселина Славчева ще разберем повече за това древно азиатско изкуство.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад