Има ли достъпна среда в община Благоевград за хората в неравностойно положение?

Има ли достъпна среда в община Благоевград за хората в неравностойно положение?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вижте темите и гостите в предаването „България днес” от студиото в Благоевград:

Как фармацевтите коментират предложенията за промени в Закона за лекарствата и аптеките? Предвижда се – там, където няма денонощни аптеки, всички останали да дават дежурства по график. Разговор по темата с Дмитрий Тюлеков, магистър–фармацевт.

Има ли достъпна среда в община Благоевград за хората в неравностойно положение? - разговор с Емил Якимов,който бе избран за „Личност на година” в областния град, заради усилията му да подобри условията на живот на хората с увреждания.

Какво унищожава кестеновите гори и ще има ли ново залесяване – по тази тема ще говорим с кмета на село Брежани, община Симитли Благой Стефанов и Снежана Стоименова от Сдружение „Хора и традиции” в навечерието на един от най-вкусните празници в Югозападна България – празникът на брежанския кестен. Скулпторът Иван Русев гостува в „България днес”, по повод предстоящите изяви в Арт център Илинденци. Ще ви срещнем и с един творец на 60 години, художникът Атанас Дафинов.

Вижте и репортажите с актуални и културни теми от страната:

Център за морска медиация работи от днес във Варна за бързо и справедливо решаване на споровете, свързани с морската индустрия.

Жители на град Стрелча спасиха своята съгражданка Панка Николова, която страда от рядкото заболяване Синдром на Мошковиц.

Конната терапия помага на деца с проблеми във възпитанието и развитието в Русе.

Време е да започнем да подготвяме автомобила си за шофиране при зимни условия .

Тазгодишното издание на фестивала, посветен на архитектурата в Пловдив, акцентира върху механизмите за участие на гражданите в подобряване на жилищната среда.

Анна Димитрова от Русе обединява практиката в очната оптика с писането на книга, която е озаглавила „Око на мълчанието”.

По повод 80-годишнината на благоевградския художник Славчо Багашки Градската художествена галерия представи негова самостоятелна изложба.

След световната си премиера във Варна мюзикълът “Граф Монте Кристо” ще бъде представен на 17 октомври в Националния дворец на културата.